onsdag 12 december 2012

På Nairobis flygplats

Nu sitter vi på flygplatsen och kollar på dåliga kenyanska musikvideos i väntan på planet hem. Vi kom hit redan vid halv 1 för elefantshowen var bara mellan 11 och 12, så nu måste vi vänta till 18 när planet går. Egentligen går det 18.20 men de tänker tydligen starta tidigare. Tullarna plockade just ifrån Marie alla små snäckor som vi samlat på oss på stränderna här under tre månader. Inte helt oväntat kanske eftersom man inte får ta med dem ut, men ändå tråkigt, vi hade ju inga såna stora som lagen egentligen är till för. De kan väl sätta dit riktiga förbrytare istället.

Törstig elefantunge



























Elefanterna var väldigt söta, men det kändes väldigt turistigt att stå där tillsammans med 100 andra vita, feta turister och titta på när de (elefanterna alltså) drack mjölk ur nappflaska. De lite äldre elefanterna kunde hålla flaskan själva med snabeln, de yngsta kunde knappt styra snabeln alls, de ser roliga ut:)

Elefantungar



























Idag hade vi en bättre chaufför, så dagen har varit relativt bra, men det är tråkigt att sitta och vänta och lite konstigt att komma hem till snön snart, vi har fleecetröjorna i handbagaget.

Tack o hej Afrika!

PS. Nu hittade vi en funktion så vem som helst kan kommentera utan att vara registrerad så nu är det bara att skriva :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar